Home page

[row_12][grid_4]

Dr. Bogdan Mocanu
Dr. Bogdan Mocanu

[/grid_4][grid_8]

Chirurgie ORL

Medic primar și Doctor în Științe Medicale, dr. Bogdan Mocanu oferă consultații, realizează investigații și intervenții chirurgicale pacienților cu afecțiuni ORL, la BRAIN Institute din cadrul Spitalului Monza. Împreună cu dr. Sergiu Stoica (neurochirurg), formează echipa dedicată chirurgiei transnazale a adenomului hipofizar.

De asemenea, Dr. Bogdan Mocanu este asistent universitar, la disciplina ORL, la Facultatea de Medicină UMF „Carol Davila” din București. În perioada 2011-2015, a fost director medical la Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională O.R.L. „Prof. Dr. D. Hociotă”.

În perioada 2004-2011, a urmat cursuri de perfecționare și specializare la instituții medicale de prestigiu cum ar fi Mayo Clinic (U.S.A.), Kopfklinik (Germania) și Hopital FOCH (Franța).

Mai mult >

[/grid_8][/row_12]

[row_12][grid_4][gray-bg]

„Am văzut copii vindecaţi de astm bronşic după ce şi-au scos polipii“

Trebuie să facem o delimitare clară între polipii copiilor şi cei ai adulţilor. Când vorbim despre polipi la copii, ne referim, de fapt, la creşterea foarte mult în volum a vegetaţiilor adenoide, adică a acelui ţesut limfoid situat în spatele nasului, care mai este regăsit şi sub denumirea ştiinţifică de „amigdala Luschka“.

Mai mult >

[/gray-bg][/grid_4][grid_8][row_8][ultimul-articol][/row_8][/grid_8]

 

 

[/row_12]

Programează-te