Despre Dr. Bogdan Mocanu

Medic primar ORL, BRAIN Institute din cadrul Spitalului Monza, București

Dr. Bogdan Mocanu
Doctor în Științe Medicale, Dr. Bogdan Mocanu oferă consultații, realizează investigații și intervenții chirurgicale pacienților cu afecțiuni ORL. Împreună cu dr. Sergiu Stoica (neurochirurg), formează echipa dedicată chirurgiei transnazale a adenomului hipofizar.

De asemenea, Dr. Bogdan Mocanu a fost asistent universitar, la disciplina ORL, la Facultatea de Medicină UMF „Carol Davila” din București. În perioada 2011-2015, a fost director medical la Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională O.R.L. „Prof. Dr. D. Hociotă”.

După absolvirea secției de Medicină generală a Institutului Medico-Militar, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Dr. Bogdan Mocanu a urmat rezidențiatul în ORL la Institutul ORL „Prof. Hociotă”. În perioada 2004-2011, a urmat cursuri de perfecționare și specializare la următoarele instituții medicale: Mayo Clinic (Minnesota, U.S.A.), Kopfklinik (Franfkurt, Germania), HNO, Kopf- und Halschirurgie Klinik (Erlangen, Germania) și Hopital FOCH (Paris, Franța).

Printre premiile internaționale obținute se numără Premiul „Cum Laude”, primit în anul 2002, la a XX-a Conferință Internațională a Tinerilor Otorinolaringologi (Sankt-Petersburg, Rusia), și Premiul „Summa Cum Laude”, primit în anul 2005, la a XXII-a Conferință Internațională a Tinerilor Otorinolaringologi (București).