Afecțiuni și tratamente Old

Chirurgie cerebrală

Principiul fundamental este următorul: „Creierul nu trebuie să știe că a fost operat”, Dr. Harvey Cushing. Prin extensie, nici pacientul nu trebuie să știe că a fost operat și nici cei din jurul său (familia, prietenii și colegii).

Mai mult >

 

Abordarea multidisciplinară

Credem că cele mai bune rezultate se obțin prin munca în echipă. Medicina modernă se bazează pe această noțiune de muncă în echipă și de tratament multidisciplinar. Epoca în care un pacient înseamnă o boală, un doctor, și o operație a apus de mult.

Mai mult >

 

Listă intervenții și afecțiuni

Află aici care sunt tipurile de afecțiuni pe care le tratăm (patologie cerebrală, spinală, precum și a nervilor periferici) și lista completă de intervenții pe care le realizăm.

Mai mult >

 

Chirurgie spinală

Cu ajutorul aparaturii de ultimă oră, a celei mai eficiente anestezii și, mai ales, a experienței și profesionalismului echipei medicale, astăzi putem obține rezultate absolut spectaculoase în neurochirurgie.

Astfel, o operație pe creier sau pe coloană nu mai reprezintă niște stigmate invalidante din punct de vedere social și profesional, ca odinioară.

Mai mult >

 

Neuroradiologie intervențională

Neuroradiologia intervențională constă în diagnosticul și tratamentul endovascular al malformațiilor vasculare cerebrale și spinale. De cele mai multe ori, neuroradiologia intervențională este o alternativă la chirurgia tradițională. Intervențiile cerebrale sau spinale prin interiorul vaselor de sânge au avantajul de a fi minim invazive: pacientul își poate relua activitatea în aproximativ patru zile de la intervenție.

Mai mult >

 

Prețuri

Unul dintre principiile BRAIN Institute este transparența totală în privința costurilor aferente serviciilor medicale pe care le asigurăm. Încercăm să vă informăm cât mai exact în privința procedurilor ce vor trebui achitate și a eventualelor costuri suplimentare ce ar putea apărea. Neurochirurgia nu se poate planifica 100%, însă noi facem tot posibilul să ne apropiem de maxim.

Mai mult >